Consiliere credit de nevoi personale

Home » Projects » Consiliere credit de nevoi personale
Consiliere credit de nevoi personale

Stim cu totii ca in momentul actual bancile, din cauza pandemiei, mai ales si-au inasprit conditiile de creditare.

Esti in cautarea unui imprumut pentru achizitionarea unui teren, a unei locuinte,a unui autoturism, sau pur si simplu ai nevoie de bani pentru orice altceva? Ai deja un credit in desfasurare si consideri ca nu mai poti primi bani de la banca? Fa-ne o intrebare!

Rolul nostru este sa va gasim cel putin o varianta de creditare potrivita profilului dumneavoastra.

Consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a discuta despre nevoile dumneavoastra si pentru a va sfatui cum sa procedati in vederea obtinerii celei mai bune oferte.

Avantaje:

  • Mergi la banca o singura data pentru semnarea contractului, cand se aproba
  • Poti opta, in marea majoritate a cazurilor, fara documente de venit
  • Poti avea rata fixa la credit pentru rambursare
  • Poti opta pentru dobanda fixa sau variabila
  • Poti avea asigurare la credit daca doresti

Pasi:

  • Intra in legatura cu un consultant de credit si spune-i ce-ti doresti. Transmite-i toate informatiile de care are nevoie pentru a obtine de la institutiile bancare sau financiare oferte personalizate pentru tine. Consultantul de credit va evalua produsele bancare si financiare din piata care se pliaza pe nevoia ta si-ti va prezenta cele mai avantajoase oferte, oferindu-ti toate informatiile complete, concrete si corecte pe care le are la dispozitie, sa te decizi ce institutie bancara sau finaciara alegi.
  • Consultantul de credit te va ajuta sa-ti concretizezi alegerea in obtinerea imprumutului in cel mai scurt timp posibil, adica iti va aduce documentele care trebuiesc semnate, va face verificarile necesare, va transmite institutiei bancare sau finaciare toate informatiile despre tine si documentele colectate, iti va sustine dosarul pentru aprobare, va face toate demersurile in locul tau. Iti transmite decizia dosarului si daca este aprobat iti face programare pentru semnarea contractului de credit si a altor documente necesare in locatia cea mai apropiata de tine a intitutiei in cauza.
  • Vei merge la institutia bancara sau finaciara avand toate informatiile explicate si sedimentate pentru semnarea contractului de credit, iar consultantul de credit te va sustine.